fbpx
Velg en side

Våre ansatte

Våre ansatte

I Trio Regnskap AS er vi fire positive og kunnskapsrike damer som jobber hardt for å ivareta kundenes behov. Hos oss vil du oppleve god service i et uformelt og hyggelig miljø hvor du alltid vil føle deg velkommen. Vi legger vekt på et godt samarbeid både med våre kunder og oss ansatte imellom. Hos oss får du en fast saksbehandler som sørger for personlig oppfølging og gir deg den regnskapskompetansen som din bedrift har behov for.

Avdeling Skjeberg

Trio-Anne-portrett

Anne Kristin Sørby

Daglig leder/autorisert regnskapsfører/oppdragsansvarlig

Anne er utdannet Bedriftsøkonom ved BI Østfold 1996-2000 og ble autorisert regnskapsfører i 2008. Anne har over 30 års erfaring fra regnskapsbransjen hvor hun har jobbet både i regnskapsbyrå og i større økonomiavdelinger. Hun har vært daglig leder i Leo Tax AS siden august 2011, og i 2016 ble hun også ansatt som daglig leder i Trio Regnskap AS.

E-post: sorby@trioregnskapas.no Tlf.: 481 75 020

Trio-Hege-portrett

Hege Johansen Regnskapsfører

Hege er utdannet ved Borgvold vgs. Sarpsborg hvor hun fullførte regnskapslinjen i 1983. Hun har tidligere jobbet med regnskap både i regnskapsbyrå og i ulike økonomiavdelinger. Hun har jobbet som regnskapsfører i Trio Regnskap AS siden 2014.

E-post: hege@trioregnskapas.no Tlf.: 908 24 206

Avdeling Oslo

Trio-Beate-portrett

Beate Engebretsen Regnskapsfører/Administrasjonsansvarlig avd. Oslo

Beate er utdannet bedriftsøkonom ved BI Oslo og har jobbet med regnskap siden 1988. Hun har jobbet som regnskapsfører i Trio Regnskap siden 1999, men har også erfaring fra arbeid i ulike økonomiavdelinger.

E-post: beate@trioregnskapas.no Tlf.: 22 63 88 03

Trio-Angela-portrett

Angela Herr Regnskapsfører

Angela er utdannet autorisert regnskapsfører i Tyskland og har over 25 års erfaring i regnskapsfaget. Hun har tidligere jobbet både i regnskapsbyrå og i internasjonale bedrifter i Tyskland, Belgia og Norge. Hun ble ansatt som regnskapsfører i Trio Regnskap AS i august 2015.

E-Post: angela@trioregnskapas.no Tlf.: 22 63 88 04