Ledig stilling som regnskapsfører

Er du regnskapsfører og ønsker å jobbe sammen med hyggelige kolleger i et uformelt miljø? Da vil vi gjerne prate med deg!

Vi ser etter deg som har noen års erfaring fra regnskapsbyrå, og vi søker både etter autorisert og uautorisert regnskapsfører. Du kan jobbe selvstendig, liker å ha kundekontakt, er tålmodig og ikke redd for å stille spørsmål. Du kommuniserer godt både muntlig og skriftlig og har god systemforståelse. Hvis du i tillegg er positiv, nøyaktig, løsningsorientert og effektiv med et ønske om å skape gode relasjoner til både kunder og kolleger kan du være den vi ser etter!

Hos oss vil du få en variert arbeidsdag med ansvar for egen kundeportefølje (gjelder uautoriserte) og oppdragsansvar (gjelder autoriserte) for en del av oppdragene ved vårt kontor i Oslo. Du vil i tillegg være en støtte for daglig leder og bistå henne med interne kontrolloppgaver, kunderådgivning, faglig veiledning samt utarbeidelse av årsoppgjør og skattemeldinger.

Vi tilbyr;

  • konkurransedyktige betingelser
  • fleksibel arbeidstid,
  • lunsjordning
  • bedriftsmassasje
  • gratis parkering

Vi holder til i lyse og trivelige lokaler på Bryn i Oslo med offentlig kommunikasjon (tog/buss/t-bane) i gangavstand.

Vi benytter følgende systemer: Zirius Økonomisystem, Visma Global, Visma eAccounting, Visma Lønn, Huldt & Lillevik Lønn, Sticos Oversikt og Total Årsoppgjør. Kjennskap til ett eller flere av disse systemene er en fordel.